Прикордонники на Одещині викрили міжнародний канал торгівлі людьми для сексуальної експлуатації у Болгарії

Співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками міграційної поліції ГУНП в Одеській області викрили та припинили функціонування міжнародного каналу торгівлі людьми, через який переправляли жінок для сексуальної експлуатації у Болгарії. Про це інформує Держприкордонслужба.

Зазначається, що протиправна схема полягала в тому, що зловмисниця підшукувала та вербувала молодих українок, які перебували у тяжкому матеріальному становищі. Організаторка злочинного бізнесу рекламувала дівчатам прибуткову роботу за кордоном й обіцяла гідні умови праці. Після отримання позитивного рішення від чотирьох дівчат, фігурантка справи вирішила «питання» щодо «трансферу» їх до столиці Болгарії Софії з подальшим влаштуванням на високооплачувану роботу.

Слідством встановлено, що українки після приїзду на місце роботи мали надавати чоловікам інтимні послуги. Вербувальниця особисто на автомобілі здійснювала їхнє перевезення через кордон до місця призначення. У цей момент на контрольно-пропускному пункті «Маяки» вона й була затримана на гарячому правоохоронцями в порядку ст. 208 КПКУ.

+ 0 -
  • 0
  • 211

Добавить комментарий