В міському департаменті освіти розповіли, як проходитиме навчання під час стабілізаційних відключень електроенергії

Директорка департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич на брифінгу розповіла, як проходитиме дистанційне навчання в ті дні, коли діятимуть стабілізаційні відключення електроенергії.

За її словами, у кожній школі дітей поділять на групи в залежності від місця проживання та тим, у який час у них може не бути світла.

Виходячи з цього, буде складено графік уроків.

“Мама кожної дитини отримає від класного керівника графік уроків залежно від того, де проживає. Розклад може змінитися — все залежить від відключення світла. Всі основні предмети будуть проводитися онлайн. Також на сайті департаменту будуть розміщені інші уроки і дитина зможе їх переглянути у зручний для неї час. Посилання на самі матеріали, як і графік навчання, надсилатимуть класні керівники“, — розповіла Олена Буйневич. Чиновниця зазначила, що вчителі також змінюватимуться від місця проживання. Наприклад, якщо в школі два вчителі математики — вести урок буде той, у якого є світло.

“При правильній організації програму ми виконаємо. Ті батьки, хто за кордоном, орієнтуватимуться на тих, хто в Одесі, але оскільки буде кілька уроків, то й ті зможуть обрати зручний час“, — пояснила Буйневич.

Для дітей, хто проходить навчання очно, — графік не зміниться, але другу зміну можуть розпочати раніше, щоб заняття проходили при денному освітлені.

+ 0 -
  • 0
  • 484

Добавить комментарий