Музей Блещунова представив проєкт, присвячений мужності й героїзму українців

У комунікативно-виставковому просторі Одеського муніципального музею ім. О.В. Блещунова "Квартира № 6" відкрився проєкт LIVE.

Творчий проєкт присвячений мужності та героїзму українців, які не лише відстоюють незалежність, територіальну цілісність України у війні з російським агресором, а й борються за безпеку Європи і весь цивілізований світ.

Сучасні борці в Україні –— це не лише військові. Це звичайні люди, які працюють і живуть заради перемоги. Вони сильні, мужні, незламні, але водночас вразливі. Сьогодні Україна дихає з Європою одним повітрям, живе одним життям. Життям, у якому ми не маємо права звикати до війни.

До проєкту увійшли роботи митців та фотографів: Алли Білоус, Михайла Барабаша, Вікторії Березіної, Анастасії Боготини, Жанни Возбранної, Анни Грохольської, В’ячеслава Гужова, Артема Гумілевського, Юлії Дроздек, Леся Касьянова та інших.

Кураторська група проєкту: Максим Єлігулашвілі - головний редактор, Олена Афанасьєва – кураторка, Макс Афанасьєв - редактор програм «Майстерня артивізму».

Ознайомитися з виставкою можна 26 та 27 листопада з 11:00 до 17:00.

Адреса: Одеса, вул. Польська, 19. Вхід до «Квартири № 6» - крізь ворота. Тел.: (048) 722 10 81 19.

+ 0 -
  • 0
  • 925

Добавить комментарий