В Одесі відкрився пункт незламності для журналістів "медіабаза"

Інститут масової інформації відкрив в Одесі пункт незламності для журналістів "медіабаза", який розташувався в центрі міста.

Офіс обладнаний резервним електропостачанням та інтернетом. Є можливість для нетривалої роботи працівників ЗМІ у періоди масованих відключень електроенергії.

В "медіабазі" наявний тренінгрум на 15-25 учасників. Працівники засобів масової інформації також можуть отримати для власних зйомок бронежилети, каски, павербанк, аптечку та інше обладнання.

Орієнтований графік роботи "бази" з 10:00 до 19.00. В окремих випадках довше. Щоб потрапити до "медіабази" та працювати треба зв'язатися з представником ІМІ по Одещині Павлом Колотвіним, а по Херсону Сергієм Нікітенко.

Таких пунктів ІМІ відкрив в Україні 10.

Також у разі екстрених вимкнень електроенергії, які можуть тривати понад добу в Одесі створена громадська платформа взаємодопомоги.

Працює вона так:

Якщо вам потрібна екстрена допомога через відключення світла (зарядити телефон, отримати доступ до Інтернет тощо) – заповніть ось цю форму
Якщо ви готові надати допомогу тим, кому зараз важче (гаряча вода, вільна розетка, Інтернет тощо) – заповніть наступну форму
Всі результати автоматично потраплятимуть до ось цієї онлайн-таблиці й кожен користувач зможе їх побачити.

Станом на кінець листопада в Одеській області функціонували 216 "Пунктів незламності", 55 з яких на базі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Знайти адреси найближчих "Пунктів незламності" можна за посиланням. Їх адреси також можна дізнатися через органи влади або пожежні частини ДСНС.

+ 0 -
  • 0
  • 609

Добавить комментарий