Одеські аудитори взяли участь у Благодійному турнірі «Право на хід»

Співробітники Південного офісу Держаудитслужби взяли участь у Благодійному турнірі зі швидких шахів «Право на хід», який був присвячений до Міжнародного дня прав людини на підтримку ЗСУ.
Організаторами змагання стали: Територіальне управління ДСА України в Одеській області, П'ятий апеляційний адміністративний суд, Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Одеса) та Одеська міська федерація шахів.
Змагання проходили за швейцарською системою у 5 турів, де учасникам було надано 15 хвилин на партію з додаванням 10 секунд за кожний зроблений хід, починаючи з першого. Учасники були розділені на дві групи у відповідності до рейтингу (до 1900 та більше).
Шахи вважають одними з найстаріших стратегічних змагань. Їх створили інтелектуали для інтелектуалів — і відтоді нічого не змінилося. В шахи, як і раніше, грають розвинені, серйозні, освічені люди; а ще сильні та незламні духом. Турнір проходив в умовах повного блекауту, що був спричинений черговим обстрілом енергетичної інфраструктури нашого регіону ворогом. І незважаючи на ці обставини, завдяки організаторам, змагання відбулися. Учасники не тільки продемонстрували прагнення до перемоги на шаховому полі бою, але й зібрали кошти на підтримку бійців Збройних Сил України.

+ 0 -
  • 0
  • 7 571

Добавить комментарий