В одній з громад Одещини за допомогою Польщі збудують пелетний завод

В рамках XV Європейського економічного Форуму «??d?–2022» представники Агенції регіонального розвитку Одеської області провели зустріч з віце-маршалком Лодзинського воєводства Пьотерем Адамчіком. 

Заступник директора Агенції регіонального розвитку Одеської області Тетяна Берлим та керівник відділу роботи з громадами Олена Іванова обговорили разом з паном Адамчіком перспективи відновлення та розвитку Одеського регіону, взаємодію підприємств наших регіонів, можливості релокації бізнесу та підтримки нових проєктів.

Так, були обговорені питання реалізації проєктів альтернативної енергетики та переробки, а саме отримання обладнання для запуску пелетного заводу однієї з територіальних громад в Одеській області.

Наступне завдання АРР Одеської області – проаналізувати, які з громад Одеського регіону подібні до громад Лодзького воеводства, щоб запустити процес підписання угод про побратимство та реалізацію спільних програм.

Також були обговорені практичні напрямки допомоги, яку може надати Лодзинське воєводство Одеському регіону та місцевому самоврядування, а саме: підтримка дітей та освітнього процесу, надання мобільних пекарен та генераторів, надання іншого обладнання, яке допоможе українцям пережити тривалі відключення світла.

+ 0 -
  • 0
  • 736

Добавить комментарий