Мер Одеси провів зустріч із президентом Японського агентства міжнародного співробітництва

Мер Одеси Геннадій Труханов провів зустріч із президентом Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) паном Акіхіко Танакой.

JICA - одне з найпотужніших світових агентств, що прагне сприяти міжнародній співпраці, а також здоровому розвитку японської та світової економіки шляхом підтримки соціально-економічного розвитку, відновлення та економічної стабільності регіонів, що розвиваються.

Агентство є частиною офіційної допомоги Японії в області розвитку. За сприяння JICA у липні 2022 року Одеса отримала 33 портативних системи для очистки води.

«Під час зустрічі ми обговорили з паном президентом низку питань, пов’язаних із технічною кооперацією. Йдеться, зокрема, про перспективи співробітництва в галузі енергоефективності, водопостачання та водовідведення, управління відходами. Ще одна актуальна тема - оперативне надання медичної допомоги населенню в умовах воєнного стану. Йдеться про використання в Одесі модульних лікарень - мобільних контейнерів, обладнаних медичним устаткуванням», - сказав Геннадій Труханов.

Ця зустріч має надважливий характер, адже обговорені питання мають усі шанси вже незабаром почати втілюватись у міське життя. Враховуючи статус та міжнародний авторитет Агенції, результати співробітництва з JICA виведуть низку напрямків життєдіяльності міста на якісно новий рівень.

+ 0 -
  • 0
  • 560

Добавить комментарий