В Одесі зібрали кошти на біонічний протез для дівчинки, яка унаслідок обстрілу залишилася без ноги

19 жовтня 2022 року в Україні стартував благодійний проєкт «День для незламних», у рамках якого українці перераховували свій одноденний заробіток на сучасні біонічні протези для українських військових та цивільних, які постраждали через повномасштабне російське вторгнення.

Про це повідомили в Одеській мерії.

Співробітники Департаменту фінансів Одеської міської ради приєдналися до акції «День для незламних» та зібрали кошти на придбання протеза для маленької Олександри Паскаль, яка постраждала від ракетного удару в смт. Затока Білгород-Дністровського району Одеської області 16 травня 2022 року.

Через ворожу атаку маленька дівчинка залишилася без ніжки. Два тижні дитина перебувала у реанімації. У вересні Олександра мала піти в перший клас, але через стан здоров’я перший дзвінок для дівчинки відклали до наступного року. А ще Олександра мріяла стати гімнасткою, займалася спортом із трьох років.

Маленька Олександра звикає до нового життя і вже знає, хто такий ворог. Саша – на диво позитивна дитина. Під час лікування у дівчинки з’явилося нове захоплення, вона почала колекціонувати ляльки Лол.

Висловлюємо подяку медичному центру протезно-ортопедичної допомоги «Теллус», який допомагає військовим та цивільним, які постраждали від війни та потребують протезування.

+ 0 -
  • 0
  • 1 035

Добавить комментарий