Під час російської атаки на Одесу загинули колишній віце-мер і поліцейські офіцери

Серед загиблих внаслідок ракетного удару росіян по Одесі 15 березня — Сергій Тетюхін. Олександр Гостіщев помер у реанімації. Також відомо про загибель Дмитра Абраменка.

Про це повідомляє сайт УСІ з посиланням на свої джерела. Зокрема, загибель Сергія Тетюхіна та Олександра Гостіщєва підтвердив депутат міськради Андрій Вагапов.

Сергій Тетюхін у 2017 році очолив міський департамент економічного розвитку, а у січні 2021 року став директором департаменту транспорту. Того ж року його призначили віце-мером Одеси, а у 2023 році — першим віце-мером. Цю посаду він займав до листопада 2023 року, коли мобілізувався у ЗСУ.

Олександр Гостіщєв у 2019 році очолив управління превентивної діяльності обласного управління поліції в Одеській області, а у грудні 2021 року був призначений заступником начальника обласної поліції.

Також повідомляється про загибель Дмитра Абраменка. Він працював заступником начальника головного управління Нацполіції та начальником управління превентивної діяльності в Одеській області.

+ 0 -
  • 0
  • 135

Добавить комментарий