Голова Одеської ОВА звільнив свого заступника Муратова

У вівторок, 10 січня, звільнили заступника голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Муратова. Його нещодавно затримала СБУ за підозрою у шахрайстві. Про це повідомив голова Одеської ОВА Максима Марченка в Telegram.

"Розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка № 6/К-2023 від 10.01.2023 звільнено Муратова Олега Михайловича з посади заступника голови Одеської обласної державної адміністрації 10 січня 2023 року", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, суд постановив під час засідання 5 січня відправити до СІЗО заступника очільника Одеської ОВА Олега Муратова на два місяці.

Раніше співробітники Служби безпеки України затримали заступника голови Одеської обласної військової адміністрації, який за 35 тисяч доларів хотів "відмазати" підлеглого від тюрми.

Правоохоронці задокументували факт передачі посадовцю "авансу" у розмірі 27 тисяч доларів. СБУ затримала Муратова в адміністративній будівлі облдержадміністрації під час передачі ним отриманих грошей своєму водію.

+ 0 -
  • 0
  • 582

Добавить комментарий