У Кілії  поліцейські оперативно викрили 18-річного юнака, який обікрав оселю співмістян

Молодик вдруге потрапив у поле зору правоохоронців. Наприкінці минулого року поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно нього у викраденні документів з автомобіля та незаконному зберіганні зброї.

У різдвяну ніч, помітивши відсутність світла в маєтку, розташованому неподалік його дому, хлопець розбив віконне скло в будинку і проник всередину по майно. З чужої оселі він виніс комп’ютерний монітор та інше приладдя до нього, телевізор і мисливську рушницю. Всі речі правопорушник приніс до місця мешкання і почав ховати. Втім не встиг це зробити, бо «по гарячих слідах» до нього прийшли оперативники відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції. Про злочин їх сповістили потерпілі, щойно повернулися додому від сусідів.

У зловмисника поліцейські вилучили все викрадене майно, яке після проведення слідчих дій повернули власникам.

«На підставі наявних доказів, зібраних в ході слідства, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили юнакові про підозру в таємному викраденні майна, поєднаному з проникненням у житло, скоєному в умовах воєнного стану. Це правопорушення передбачене частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває. Його завершення підозрюваний чекатиме під домашнім арештом», - повідомив начальник відділення № 1 слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ярослав Стерненко.

+ 0 -
  • 0
  • 352

Добавить комментарий