На Одещині депутати заявили в поліцію на голову селищної ради — звинувачують в зловживаннях з метою наживи

Депутати Ширяївської селищної ради Березівського району Одеської області написали заяву в поліцію про те, що голова селищної ради використовуючи своє службове становище з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших осіб вчинив дії, направлені на перешкоджання реалізації паливно-мастильних матеріалів на території громади.

Слідчі розпочали провадження, провели обшук і знайшли документи про купівлю паливно-мастильних матеріалів. Вони звернулися до суду з проханням про проведення позапланової ревізії. Однак суд їм відмовив.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли, що голову Ширяївської ОТГ Віктора Полюганіча судитимуть за розкрадання грошей та службове підроблення. Це саме той голова селищної ради, про якого повідомлялося, що він допомагає родичці заробляти на бюджеті, а його батька судять за напад і пограбування фермера.

Як випливає з тексту судової ухвали, слідчі ще не зверталась до посадових осіб Південного офісу Держаутслужби щодо можливого проведення позапланової виїзної перевірки. Не відомо, чи взагалі в Держаудитслужбі знають про вказані обставини.

«Також, під час ознайомлення клопотання та вивчення матеріалів не зрозуміло, чому слідчим СУ ГУНП в Одеській області фактично на протязі 4 місяців (до 08 липня 2022 року, після визначеності підслідності) не ініціювалось вищевказане клопотання. Також, не зрозуміло, чому саме слідчий дійшла до висновку про необхідність проведення вищевказаної позапланової перевірки без повідомлення посадових осіб Південного офісу Держаутслужби», — сказано в тексті ухвали.

У клопотанні суд поліції відмовив, тож ревізії поки що не буде.

+ 0 -
  • 0
  • 394

Добавить комментарий