Одещина отримала три нових фільтри для води

Одещина, отримала фільтри високої очистки води потужністю очищення 1000 літрів та 200 літрів води на годину для забезпечення питною водою найвищої якості. Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної державної адміністрації.

Один фільтр, потужністю у 1000 літрів, встановлено в Болградській лікарні. Другий, такої ж потужності – в одному з житлових мікрорайонів Арцизу, а третій, потужністю очистки у 200 літрів на годину, вже ефективно функціонує в Одеській обласній дорослій клінічній лікарні.

«Такі передові технології водоочищення використовують в Ізраїлі. А як відомо науково-конструкторський потенціал цієї країни та серйозний підхід до якості, дозволив їх продукції виправдано зайняти місце технологічного лідера в індустрії водоочищення. Саме тому, знаючи які гострі проблеми з якістю питної води є в декотрих громадах нашої області, а особливо в медичних закладах, ми прагнули запровадити, за підтримки міжнародних партнерів, і в одеському регіоні технології та фільтри розроблені на їх основі, які якнайкраще справляються з водоочищенням. Завдання подібних новітніх фільтрів для води – видаляти із неї шкідливі домішки. Рівень очищення – тала вода», – зазначив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Ці фільтри надійшли до Одеського регіону від «Єврейської релігійної громади Києва» в якості гуманітарної допомоги.

+ 0 -
  • 0
  • 443

Добавить комментарий