На Одещині вийшла з ладу станція локальної очистки води

В одному з мікрорайонів міста Арциз, що на Одещині, вийшла з ладу станція локальної очистки води. Винні у цьому мешканці міста.

Про це повідомляє Арцизька міська рада.

Як виявилося, місцева влада неодноразово зверталася на своїх інформаційних ресурсах з проханням до жителів дбайливо ставитися до майна громади.

«Завжди сподіваємося на здоровий глузд людей. За ці декілька місяців, що міська рада вирішила у складний воєнний час відпускати воду безкоштовно для населення, було все: люди ламали дверцята, кнопки пуску води, мили ноги, взуття, машини і поливали городи. Сьогодні змушені повідомити, що людська недбалість взяла гору: станція локальної очистки води у мікрорайоні Арцизу вийшла з ладу з причини людської ліні,  недбалості та егоїзму. Виявилося, що нашим жителям дуже важко тримати кнопку відпуску безкоштовної води і вони для цього використовують магніт, що призвело до виходу з ладу пускового механізму. Завдяки таким варварським діям увесь мікрорайон залишився без бюветної води. Такі прикрі і відверто нахабні вчинки змушують сумніватися у правильності рішення щодо подачі води на станції очистки безкоштовно, адже це тягне за собою дороговартісний ремонт та обслуговування», — зазначили у міськраді.

Наразі влада Арцизької громади не в змозі повідомити про термін ремонтних робіт на станції локальної очистки води.

+ 0 -
  • 0
  • 308

Добавить комментарий