Максим Марченко прокоментував гучні затримання чиновників Одеської ОВА

По всій Україні проводиться низка масштабних оперативно-слідчих заходів, направлених на боротьбу із внутрішнім ворогом, та очищення органів влади від корупціонерів і зрадників. В рамках відкритих проваджень у різних регіонах України відбуваються десятки обшуків і вручення підозр фігурантам справ. Відповідна робота проводиться і в Одеській області. Про це на сторінці Одеської обласної державної адміністрації повідомив начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

«Вчора на корупції було викрито заступника начальника одного з управлінь Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної військової адміністрації, який налагодив злочинний механізм одержання грошей за сприяння у безперешкодному виділенні земельних ділянок. Сьогодні співробітники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції оголосили про підозру ще двом посадовцям адміністрації, яких підозрюють у привласненні державних коштів при закупівлі продуктів харчування. Також СБУ викрила військовослужбовця Збройних Сил України, який зрадив український народ та здавав ворогу розташування власних побратимів. Хочу підкреслити, що недоторканих ні в адміністрації, ні в області немає і кожен повинен і буде нести відповідальність за свої вчинки згідно законів України!» – наголосив Максим Марченко.

Нагадаємо, що, за інформацією Національної поліції України, у рамках досудового розслідування правоохоронці продовжують збирати докази противної діяльності фігурантів, встановлювати їх можливих спільників та остаточну суму завданих державі збитків.

+ 0 -
  • 0
  • 529

Добавить комментарий