Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку – центр з підготовки майбутнього

Саме так можна охарактеризувати університет, адже ДУІТЗ готує фахівців для сфер економіки нашої країни, що найбільш стрімко зростає.
Про особливості навчання та перспективи майбутнього працевлаштування говорилося сьогодні під час першого в цьому році Дня відкритих дверей.
Захід проходив одразу у двох форматах – в онлайн режимі та зустрічі з майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками в залі Університету.
Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку було створено на базі двох поважних закладів вищої освіти нашої країни – Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова і Одеської державної академії технічного регулювання та якості. Наразі ДУІТЗ увібрав у себе все найкраще з їхньої багаторічної освітньої та наукової діяльності. Це дало можливість суттєвому зростанню конкурентоспроможності Університету та підвищенню його позицій у міжнародних та національних рейтингах університетів, розширенню міжнародної співпраці, зокрема участі у грантових програмах.

 
Сьогодні ДУІТЗ здійснює провадження освітньої діяльності за всіма рівнями освіти: передвищої – фаховий молодший бакалавр; вищої (перший, другий та третій рівні) – бакалавр, магістр, доктор філософії (Ph.D.); а також за вищим науковим рівнем – доктор наук (Sc.D.).
Чотири факультети ДУІТЗ, які об’єднують 17 кафедр, надають можливість отримати фах з 19 сучасних та престижних спеціальностей. Студенти можуть навчатися у групах з англійською мовою викладання та одночасно в європейських вишах, а також обирати дуальну форму підготовки, за якої поєднується навчання в Університеті з набуттям кваліфікації безпосередньо на підприємствах. У студентів є також перспектива реалізувати себе й у науковому дослідництві та навчанні одночасно.

 
Як зазначив у виступі перед присутніми ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко, університет готує майбутню еліту країни.

 
«Вже сьогодні попит на фахівців з ІТ-сфери складає до 60 тис осіб на рік. Наші випускники – бажані фахівці в таких структурах, як Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Державне підприємство «Український державний центр радіочастот», Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, Міністерство інфраструктури України, Міністерство цифрової трансформації України, ДСНС, СБУ, Кіберполіція та інших силових структурах, Контррозвідка України, Прикордонна служба України, мобільні оператори Lifecell, Vodafone, Київстар; провайдери Інтернету Tenet, Воля тощо; структури аеропортів України; телевізійні канали України, судові установи, підприємства сфери ІТ й багато інших», – зазначив ректор.

 
У цьому році проводиться набір за такими спеціальностями:
– «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»
– «Автомобільний транспорт»
– «Економіка»
– «Електроніка»
– «Журналістика»
– «Інженерія програмного забезпечення»
– «Інформаційні системи та технології»
– «Кібербезпека»
– «Комп’ютерні науки»
– «Комп’ютерна інженерія»
– «Маркетинг»
– «Менеджмент»
– «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
– «Мікро- та наносистемна техніка»
– «Освітні та педагогічні науки»
– «Психологія»
– «Публічне управління та адміністрування»
– «Соціологія»
– «Телекомунікації та радіотехніка»
– «Транспортні технології».

 
Університет постійно тримає руку на пульсі головних подій в освітньому та науковому просторі. Зараз активно втілюються нові напрями підготовки такі, як ІТ-право, психологія, бізнес-аналітика. Економічні та гуманітарні дисципліни вивчаються з акцентом на подальше працевлаштування випускників у різних установах ІТ-сфери. За нами майбутнє!

 

Наша адреса: 65023, м. Одеса, вул. Кузнечна, 1,
Приймальна комісія ДУІТЗ, кабінет 108
(048)705-04-11
(048)705-04-13
Електронна адреса: admissions@suitt.edu.ua

+ 0 -
  • 0
  • 443

Добавить комментарий