Правоохоронці провели обшуки у будівлі редакції «Думська»

В Одесі співробітники поліції та СБУ 10 травня проводять обшуки в будівлі, де розташована редакція регіонального видання «Думська».

Слідчі дії проводяться у справі про організацію рейдерського захоплення 280 га землі біля моря на Одещині, підозру щодо якого раніше оголосили депутату від «Європейської солідарності» в Одеській облраді та його дружині (Микола і Леся Дерев'янко).

Журналісти "Думської" вже заявили про тиск на вільні ЗМІ. У поліції кажуть, що правоохоронці проводять санкціоновані судом слідчі дії.

«Поліцейські не вилучають техніку редакції та жодним чином не перешкоджають роботі масмедіа. Працівники ЗМІ можуть продовжувати свою журналістську діяльність», – йдеться в офіційному повідомленні поліції Одещини.

Водночас "Думська" заявила, що її співробітників не пускають у будівлю на їхні робочі місця, пояснюючи це таємницею слідства.

Раніше ми писали, що СБУ ідентифікувала трьох окупантів, що створили катівню у період тимчасової окупації Миколаївської області. Ними виявилися командир одного з «полків» терористичної «днр» і двоє його підлеглих.

+ 0 -
  • 0
  • 580

Добавить комментарий