Правоохоронці викрили одесита у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту

20-річному зловмиснику вже повідомили про підозру та помістили його до ізолятора тимчасового тримання, де він очікує на запобіжний захід.

правоохоронці викрили одесита у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту.

Поліцейські затримали правопорушника на вулиці Варненській під час патрулювання Київського району міста. У молодика вилучили кілька десятків пакетиків з різними речовинами рослинного та синтетичного походження. Деякі з них, за результатами проведеного експрес-тесту, містили канабіс, який, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України щодо «Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів», є особливо небезпечним наркотичним засобом.

правоохоронці викрили одесита у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збутуправоохоронці викрили одесита у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту

Усі вилучені речовини слідчі направили на експертизу. Зі слів молодого чоловіка, різного роду наркотики він замовив через один із месенджерів з метою подальшого збуту шляхом «закладок». Достеменне їх походження, а також коло осіб, причетних до наркотрафіку, поліцейські встановлюватимуть у ході досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

правоохоронці викрили одесита у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту

«Фігурант затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За наявністю достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу і клопочуть про обрання запобіжного заходу. Відповідно до чинного законодавства, молодикові може загрожувати покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна», - повідомила старша слідча слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 1 Вікторія Якушева.

Триває слідство.

+ 0 -
  • 0
  • 324

Добавить комментарий