В Одесі поліцейські викрили двох місцевих жителів у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин без мети збуту

Правопорушників віком 34-х та 48-ми років правоохоронці викрили під час патрулювання міста на вулиці Академіка Філатова та Люстдорфській дорозі. Старший за віком чоловік ховав при собі п’ять пакунків з PVP, а молодший - згорток з амфетаміном. Чоловіки зізналися, що заборонені речовини придбали для власного споживання.

Правоохоронці встановили, що 48-річний одесит замовив психотропи через Telegram-канал, перерахував на електронний гаманець за них гроші, а «товар» забрав у схованці, координати якої йому повідомили. А от де взяв психотропну речовину 34-річний громадянин, який вже має судимість за зберігання наркотиків і нині перебуває на іспитовому терміні, правоохоронці ще з’ясовують.

Слідчі територіальних підрозділів поліції повідомили молодшому за віком фігуранту про підозру в незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин без мети збуту, вчиненому протягом року після засудження за цією статтею, а старшому – у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин у великих розмірах без мети збуту.

Ці злочини передбачені ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України і караються штрафом від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років.

+ 0 -
  • 0
  • 400

Добавить комментарий