Команда з периферії Одещини виборола право взяти участь у Єврокубках

За повідомленням керівника пресслужби Балтської міськради Анни Рибіцької, жіноча волейбольну команда СК «Балта» посіла четверте місце у вищій ліги чемпіонату України, і виборола право брати участь у Єврокубках.

«Це значуща для громади подія, до якої керівництво громади і спортивна спільнота рухалися кілька років. Була зроблена колосальна робота, налагоджені партнерські стосунки з волейбольною елітою України, створена міцна база. Подібної динаміки професійного зростання на Одещині немає. Але є об'єктивні і суб'єктивні чинники, які впливатимуть на подальший розвиток подій. В першу чергу, в країні йде війна, що значно ускладнює прийом європейських команд в Україні. Є певні складнощі і у виїзді команд за кордон», - мовиться у повідомленні міськради.

Поспілкуватися про європейську перспективу волейбольної Балти на Одещину завітали Андрій Льопа - генеральний директор професіональної волейбольної ліги України, Ілля Гречников – директор DIVISPORT, Олексій Січкар – відповідальний за трансляції матчів цієї ліги.

Балтську сторону представляли міський голова Сергій Мазур зі своїми заступниками та директор СК «Балта» Сергій Кольцов.

Гості схвально оцінили спортивну базу балтської команди, говорили про механізми співфінансування.
«Керівництво клубу наразі підсилює склад команди авторитетними тренерами і гравчинями, що, як очікується, покращить її результативність. Планів багато і вони цілком реальні. Все залежить від фінансового ресурсу, який зараз, в умовах війни, спрямований громадою на підтримку Збройних Сил і вирішення проблемних питань»,
- констатує міськрада.
Натомість Балтський міський голова Сергій Мазур сказав на зустрічі з гостями з Києва:

«Ми – у грі, і від своїх амбітних проєктів не відмовляємося. Просто трохи відкладаємо їх, щоб накопичити сили і кошти».

+ 0 -
  • 0
  • 5 006

Добавить комментарий