На Одещині в порт привезли унікальне обладнання

Компанія «Нібулон» – один із найбільших українських аграрних виробників та експортерів – здійснила унікальну операцію з перевезення своїх буксирів із Миколаєва до Ізмаїлу Одеської області. Їх транспортували суходолом, попередньо розібравши. Разом із чотирма буксирами було доставлено і два грейферні мобільні крани Terex Fuchs MHL 385.

Про це повідомляє Авто Центр.

Кожен із кранів виконує один розвантажувальний цикл всього за 20 сек., що дозволяє наповнити 35-тонну вантажівку всього за 5 – 6 хвилин. Продуктивність його становить 350 – 400 т за годину. Кран укомплектовано грейфером місткістю 5 куб. Маса Terex Fuchs MHL 385 складає 74 т (з грейфером – 75,5 т). Дизельний двигун розвиває 371 к. с. Максимальна швидкість на першій передачі – 8 км/год. Екіпаж – 4 особи.

Ці крани були придбані свого часу для доведення обсягів перевезення зерна Дніпром та Південним Бугом до 3 млн т на рік. А тим часом з січня по червень 2023 «Нібулон» зміг транспортувати 80 тис. т зерна з Ізмаїлу в румунський порт Констанца, що склало 15% від загального обсягу перевезень компанії.

 

+ 0 -
  • 0
  • 190

Добавить комментарий