Правоохоронці затримали 60-річного чоловіка, який займався «закладкою» наркотиків

В Одесі працівники поліції затримали 60-ріного чоловіка, який розповсюджував наркотичні речовини шляхом “закладок”. За такі дії йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.
Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Одесит потрапив у поле зору оперативників, коли спробував знайти місце для нової "закладки" на вулиці Івана та Юрія Лип. Прибулі на місце слідчі відділу поліції вилучили 35 пакунків з рослинною речовиною, яку чоловік намагався сховати при собі. Крім того, правоохоронці виявили кілька попередньо створених схованок, в яких знаходилося ще п'ять згортків з аналогічним змістом.

Експрес-тест підтвердив, що речовина містить наркотичний засіб — канабіс. Рослинну речовину було направлено на експертне дослідження з метою підтвердження.

Правоохоронці здійснили обшук за місцем проживання зловмисника. Під час обшуку були вилучені електронні ваги, пакувальний матеріал, приладдя для фасування, мобільний телефон, а також зелену рослинну речовину та білу кристалічну речовину. Усі ці предмети були відправлені на експертизу з метою детального вивчення їх характеристик та встановлення їхнього складу.

+ 0 -
  • 0
  • 208

Добавить комментарий