В Одесі киян вкрав 500 тис. доларів у мешканця

В Одесі серед дня 36-річний киянин, щоб залишитись невпізнаним, переодягнувся у жіночий одяг, сховав обличчя під капелюшком і у такому вигляді піднявся до квартири у багатоквартирному будинку на Французькому бульварі, звідки виніс 500 тисяч доларів.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП Одещини, за кілька днів правоохоронці вийшли на слід чоловіка. За силової підтримки спецпідрозділу київської поліції його затримали у столиці.

Правоохоронці встановили, що киянин скоїв злочин за попередньою змовою зі ще двома наразі невстановленими особами, які надали інформацію про наявність чималої суми грошей у жителя Одеси і під час здійснення крадіжки слідкували за навколишньою обстановкою біля його будинку.

Правоохоронці провели низку обшуків у домоволодінні фігуранта та інших людей, які можуть бути причетні до злочину, і вилучили жіночий одяг, частину грошей та інші речі, що становлять інтерес для слідства.
Чоловіку повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 27, ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром понад 18 мільйонів гривень. Слідство триває.

+ 0 -
  • 0
  • 152

Добавить комментарий