На Одещині чоловік у нетверезому стані влаштував стрілянину

На Одещині 36-річний чоловік у нетверезому стані відкрив вогонь зі своєї мисливської нарізної зброї, яка є цивільною версією автомата Калашнікова. Правопорушника затримали та повідомили йому про підозру в хуліганстві. Йому загрожує до семи років ув'язнення.

Про це повідомили у обласній поліції.

15 липня приблизно о 22 годині під час дії сигналу «Повітряна тривога» чоловік, перебуваючи в стані сп’яніння, не зважаючи на зауваження оточуючих, грубо порушив громадський порядок, здійснивши 13 пострілів із карабіну вгору.

Про це у поліцію повідомили очевидці. На місці події поліцейські затримали 36-річного правопорушника. Вони вилучили зареєстровану на фігуранта зброю та гільзи, які скерували на експертизу.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї.

«Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років», – розповів т.в.о. начальника Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідство триває.

+ 0 -
  • 0
  • 214

Добавить комментарий