Підвали з одним виходом не є укриттям — це пастка

Російські терористи вдосконалюють свої навички вбивств беззахисних цивільних. Невиправдане знищення цивільної інфраструктури та житла, жертви серед невинних людей - все це тяжкі воєнні злочини проти людяності, які не мають термінів давності, бо це неможливо пробачити. Таку думку висловив Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

«20 липня росіяни вбили 21-річного хлопця, який працював охоронцем цивільного підприємства. Це непоправна втрата для батьків, яким я глибоко і щиро співчуваю.

Я звертаюся до керівників усіх міст і районів Одеської області, а також керівників бізнесу - не нехтуйте безпекою людей, особливо тих, хто працює вночі. Люди мають бути проінформовані про найближчі місця укриттів, де і мають перебувати під час повітряних тривог. Наголошую, що підвали з одним виходом не є укриттям - це пастка».

Олег Кіпер закликав, що у кого є можливість увімкнути автоматизовану охорону на ніч - скористуйтеся цією можливістю. «Якщо є необхідність - ми видамо перепустки на комендантську годину приватним охоронним структурам, аби якомога більше людей знаходилися у безпеці».

Охоронні структури, яким потрібні перепустки - можуть звертатися до Обласної військової адміністрації.

+ 0 -
  • 0
  • 221

Добавить комментарий