Одеситка у мережі «Одноклассники» активно підтримувала країну-агресора

Приморський районний суд міста Одеси визнав жінку винуватою у поширенні матеріалів, які глорифікують учасників збройної агресії російської федерації проти України. Про це повідомляє видання «Судовий репортер» з посиланням на вирок суду.
Встановлено, що у 2022-2023 роках, перебуваючи  у кав?ярні «BunService», обвинувачена зі свого ноутбука через «VPN» заходила у заборонену мережу «Однокласники» і поширювала шляхом вподобання дописи на підтримку країни-агресора.

У вироку йдеться про три таких випадки.

У мережі «Одноклассники» обвинувачена має 512 друзів. Водночас на сторінці користувача під публікаціями, які обвинувачена поширила, є відомості про багаторазові перегляди, коментарі тощо, що свідчить про те, що з дописами знайомилися також інші особи.

До суду надійшла угода про визнання винуватості. Жінка визнала вину повністю і підтвердила добровільність угоди з прокурором.
Враховано обставини, які пом?якшують покарання, а саме: щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, позитивні характеристики за місцем мешкання, те що обвинувачена перерахувала підтримку Збройних сил України 5000 гривен.

Суд призначив узгоджене покарання — 51 тисячу гривень штрафу із конфіскацією ноутбука обвинуваченої у дохід держави.

+ 0 -
  • 0
  • 243

Добавить комментарий