В Ізмаїлі 17-річний юнак ошукав жінку на 17 тисяч гривень

17-річний мешканець міста визвався допомогти 50-річний знайомій з місцевого ринку у передачі коштів власнику продукції, яку та продає. Однак велика сума затямила розум юнака і він вирішив привласнити гроші. Про те, що йому загрожує за такий вчинок, розповіли у поліції.  

Зазначається, що жінка довіряла хлопцеві, не зважаючи на те, що в нього було кримінальне минуле – раніше він був засуджений за пограбування неповнолітнього. Хлопець раніше неодноразово допомагав жінці у передачі грошей, але жодного разу, до цього випадку, їх не привласнював. Що штовхнуло його на такий вчинок – невідомо. Для чого йому потрібні були кошти – юнак правоохоронцям не сказав. Усю суму було вилучено в нього під час затримання, кошти повернуті власниці.

За крадіжку, вчинену повторно, хлопцю висунуте обвинувачення за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України. Суд визнав юнака винним у скоєнні злочину та засудив його  до позбавлення волі строком на чотири роки та шість місяців з випробувальним терміном два роки.

Впродовж випробувального терміну він зобов’язан періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання, та не виїжджати за межі України без погодження. Порушення Закону ще раз впродовж іспитового терміну може обернутися для нього реальним ув’язненням.

+ 0 -
  • 0
  • 203

Добавить комментарий