Голова благодійного фонду “Корпорація Монстрів” анонсувала акцію протесту під Одеською мерією

Відома одеська волонтерка та голова благодійного фонду “Корпорація Монстрів” Катерина Ножевнікова анонсувала одиночну акцію протесту під Одеською мерією 28 серпня через необґрунтовані витрати мільйонів гривень на некритичні витрати, пов’язані з ремонтами судів, театрів, доріг тощо.

У цей самий час через відсутність допомоги гинуть захисники на фронті. Ці гроші могли б врятувати сотні чи навіть тисячі українців, але влада знецінила життя захисників. Через півтора роки війни чиновники зайнялися своєю звичною справою – розпилюванням бюджетів серед “своїх фірм” замість постійної допомоги ЗСУ.

«Подивиться будь ласка в очі хлопцям з 126 бригади, які загинули за останні два тиждня. Стрічка рветься від запитів на дрони, авітвки, медичну допомогу. В нас така заможня область та город, а Одеські бригади постійно збирають та купують необхідне за свої кошти та кошти, які збирають їм по всій країні.

Поки їхні же гроші витрачаються на ось все це під пафосні слова « ми тут все робимо задля перемоги» сидячі в комфортних кабінетах посеред «одеського котла», – заявила Ножевникова, – «Черговий раз влада намагається плюнути в обличчя суспільству заради грошей. Хлопці, які зараз віддають своє життя на фронті .. вибачте нас. Мені ніколи не було в житті так соромно за місто, в якому я народилася. Але Якщо я зможу хоч щось змінити, я буду це робити до останнього».

+ 0 -
  • 0
  • 424

Добавить комментарий