«Корпорація монстрів» висловила підтримку волонтерам, які плетуть масксітки для Захисників України на площі Дерев?янка

Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова закликала місцевих політиків відкинути міжпартійні суперечки в ситуації навколо волонтерського центру у приміщенні видавництва. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Про абсолютну відірваність влади від реальності.

Я думала що зовсім не буду коментувати історію про виселення волонтерів, які плели сітки для ЗСУ в будівлі видавництва Черноморя- всім і так все зрозуміло. Але я натрапила сьогодні на черговий совковий рапорт — «все порішали, все добре. Всі задоволені. Через 4 роки тут буде .. ну й далі по тексту, що в перекладі означає насправді «тільки заткніть вже пельки свої»

Волонтерам, які плетуть сітки (а це в загалом літні жінки) запропонували переіхати в палас спорту. По сусідству з нами.

Я как директор фонду, який з початку війни також орендую там приміщення (до речі також по договору зберігання. Готові були підписати Договір Аренди, але з мертвої точки нічого не двинулися. я бачила дописи в мережі, що мол все згідно закону. Ну так тоді треба виселяти нас також, і Канатну, 35 де зараз фарбують машини для ЗСУ наприклад та багато кого з фондів та волонтерів. Але ті будівлі в такому стані, що нікому не потрібні) доповідаю: перед тим як знову скинути вирішення питання на чисто технічну відмазку, можливо було потрібно поїхати та подивитися в якому стані це приміщення? Там навідь весною 14-17 градусів. В зимку температуа в приміщенні фіксувалася на межі 6-8 градусів.

І якщо ми весь час носимо, грузимо посилки для ЗСУ та видаємо продукти чи Памперси для мешканців одеської області — тобто рухаємося і все одно не можемо зігрітися бо там дуже дуже зимно, то плетіння сіток це зовсім інша справа((

ми звикли вирішувати свої питання самостійно та не склиглити- Офіс на зиму перемістили до іншого переміщення (дякуючи другу фонда), а в паласі спорту в дні видачі допомоги виносимо на вулицю генератор на випадки відключення світла, щоб хоч би один уфо увімкнути, компьютер для актів та регистраціі людей, які приходять за допомогою; ми одягаємося, багато рухаємося і працюємо так в очикування весни. Но більш ніж 2-3 години на день там знаходитися неможливо.

Як уявляють собі представники влади плетіння в таких умовах я не розумію.

Як колишній Волонтер та очильник фонду, який працює 12 років в регіоні і досі не має постійного приміщення (бо я давно зрозуміла що краще взяти в Аренду приватне приміщення чим жити постійно в середовищі, де тільки Но влада змінюється в тебе сразу все можуть відібрати. Але з початку широкомасштабного втрогнння також потрапила в будівлю, яка належить Облсовету, бо обсяги допомоги в нас це тисячи» тонн та сотні квадратні метрів») прошу з повагою відноситися до праці волонтерів та якщо/коли вирішуються внутрішні політичні питання не робить будь ласка це за рахунок тих, хто відчайдушно і безкорисно волонтеріть для країни.

А якщо в рамках закону все, то давайте тоді вирішувати для всіх однаково.

Надати дівчатам гідне приміщення для важливоі для ЗСУ справи я думаю при бажанні змогли би. І не виглядало би це все як зведення рахунків між двума політичними течіями. Це погана для регіону історія((

Не вирішуйте свої внутрішні питання за рахунок людей будь ласка.

Бо ліс рубають і знову тріски летять.

+ 0 -
  • 0
  • 580

Добавить комментарий