У ВР хочуть створити електронний реєстр військовозобов’язаних

Колектив народних депутатів зареєстрував законопроект №10062, яким пропонується налагодити взаємодію імж існуючими державними реєстрами та передати Міноборони дані про громадян віком від 17 до 60 років, які містяться у них.

Пропонується створити електронний реєстр, в який будуть внесені персональні і службові дані призовників, військовозобов’язаних і резервістів та дані про потребу в комплектуванні особовим складом Збройних сил та інших військових формувань, крім інформації, що становить державну таємницю.

Зокрема, до персональних даних будуть належати: номери засобів зв’язку та адреси електронної пошти, відомості про стан здоров’я, що збираються з метою визначення придатності для виконання військового обов’язку, відомості про місце роботи, відомості про дату та мету виїзду за межі України та дату повернення на територію України, про проходження

медичного огляду (військово-лікарської експертизи).

До службових даних призовника, військовозобов’язаного та резервіста будуть належать відомості про виконання військового обов’язку та проходження військової служби та військово-облікові ознаки.

Також буде створено електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста (облікового запису відповідного суб’єкта персональних та службових даних).

Передбачається передача даних від Податкової служби, Міністерства охорони здоров’я, Мін'юсту, Міністерства внутрішніх справ, Центральної виборчої комісії, Держміграційної служби та інших відомств.

+ 0 -
  • 0
  • 294

Добавить комментарий