Одеські поліцейські викрили подружжя у розповсюдженні наркотиків

32-річному чоловіку та його 25-річній співмешканці слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до 10-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Викрили сімейну пару працівники батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області ввечері у Приморському районі міста, де вона встигла зробити п’ять «закладок». Викликані на місце події працівники слідчо-оперативної групи територіального підрозділу поліції виявили у чоловіка та у зроблених ним разом із жінкою схованках 10 згортків з канабісом, що було підтверджено експертним висновком.

Крім цього, під час обшуку у помешканні спільників правоохоронці вилучили 22 розфасованих пакунка з канабісом, псилоцибіновими грибами, метадоном та 15 флаконів із синтетичним канабіноїдом, які, за результатом проведеної експертизи, є особливо небезпечними наркотичними засобами та психотропними речовинами. Також були вилучені ваги, пакувальний матеріал, гаджети з інформацією щодо розповсюдження забороненого «товару».

Зі слів фігурантів, вказані речовини вони придбали в інтернет-мережі для подальшого збуту шляхом «закладок».

«За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури повідомили чоловіку та жінці про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту наркотичних засобів, особливо небезпечних наркотичних засобів, особливо небезпечних психотропних речовин, а також у їх незаконному збуті, вчиненому повторно та за попередньою змовою групою осіб. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 215000 гривень. За скоєне зловмисникам загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - розповів заступник начальника відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції №1 Павло Гавришко.

+ 0 -
  • 0
  • 184

Добавить комментарий