Україну заливатимуть дощі: синоптики дали прогноз до кінця тижня

Найближчими днями в Україні погода стане ще більш прохолодною та почне заливати дощами подекуди з мокрим снігом. Місцями стовпчики термометрів опустяться до позначки 0-2 градуси морозу.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру. Водночас на півдні України зберігатиметься тепла погода без опадів.
У четвер, 19 жовтня, в Україні очікується мінлива хмарність, без опадів. Локальні дощі очікуються лише вдень на Закарпатті. Температура повітря вдень в середньому становитиме +9…+12 градусів. Трішки тепліше буде у південних областях – +14…+17 градусів.

У п’ятницю, 20 жовтня, більшу частину областей накриють дощі. Найпрохолодніше цього дня буде у північних областях, де синоптики вдень прогнозують лише +3….+7 градусів, трішки тепліше на сході – +9…+11 градусів. Водночас в решті областей, попри дощ погода буде доволі теплою— +14…+19 градусів. На півдні України опади не очікуються, а стовпчики термометрів вдень піднімуться навіть до +21 градуса.

screenshot1121 Економічні новини - головні новини України та світу
У суботу, 21 жовтня, в Україні стане ще прохолодніше. Так, уночі в частині областей на півночі України очікується від 0 до -2 градусів морозу. Вдень у північних областях також буде доволі холодно – +2…+5 градусів та очікується дощ з мокрим снігом. В центральних областях буде трохи тепліше – +7…+11 градусів. Найтепліша погода очікується на півдні. Так, у Криму повітря вдень прогріється аж до +23 градусів.

screenshot1122 Економічні новини - головні новини України та світу
У неділю, 22 жовтня, на півночі України вночі все ще триматиметься мороз до -1 градуса, проте вдень стане на кілька градусів тепліше — очікується +4…+7 градусів тепла. В північних, західних та центральних областях очікуються дощі. На сході та півдні без істотних опадів.

+ 0 -
  • 0
  • 358

Добавить комментарий