У Одеській області витратять майже 500 тисяч гривень з бюджету на ремонт пам'ятного знаку "Равлику"

У Одеській області вирішили витратити майже 500 тисяч гривень з міського бюджету на капітальний ремонт пам'ятного знаку "Равлику". 

Під час війни у Одеській області провели черговий тендер на повне оновлення парку у селі Трояндове Доброславської громади. На капітальний ремонт, який планують завершити до кінця цього року, витратили майже 500 тисяч гривень. А єдиним учасником та переможцем став ФОП Грабовенко Валерій Аврамович.

До речі, парк урочисто відкрили не так давно – у 2021 році. Також у кошторисі робіт не вказано, що будуть ремонтувати пам’ятний знак "Равлику", хоча саме така мета озвучена у тендері.

Місцеві чиновники вирішили витратити бюджетні гроші на встановлення нової декоративної скульптури за 157 тисяч гривень, садово-паркові ліхтарі за 100 тисяч, лавочки та урни з попільничками. Крім того, вирішили замінити бруківку та встановити нові бордюри.

Джерело: система публічних закупівель Prozorro.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що на пляжі Дніпра виявили заборонений пестицид. Також ми писали, що після спалаху гепатиту в Вінниці зросла кількість хворих.

+ 0 -
  • 0
  • 338

Добавить комментарий