Одеська облрада знову збирається купити значки почесної відзнаки

Одеська обласна рада збирається купити значки почесної відзнаки за 80 тисяч гривень. Це вже четверта така закупівля цього року.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro, повідомляє Центр публічних розслідувань.

Одеська обласна рада планує придбати 50 значків Почесної відзнаки. У виготовленні нагороди планують використовувати білий метал, а саме срібло 925 проби вагою 7-8 грамів.

Сам знак має бути у формі щита з гербом Одеської області посередині. Герб виконають технікою емалі з червоного, синього та золотого кольорів. Розмір нагороди передбачає 30 міліметрів у висоту та 25 у ширину.

Закупівлі таких нагород Одеська облрада проводить регулярно. Цьогоріч у вересні коштом бюджету поставили 50 почесних відзнак за 79,5 тисячі гривень, у липні 32 нагород купили за 50,4 тисячі гривень, у лютому 33 почесні відзнаки придбали за 49,5 тисячі гривень.

Всі закупівлі проводились без аукціону та використання електронної системи. Постачальник нагород один, ФОП Єгоров Олександр Володимирович. Загальна сума, яку він отримає від облради за цей рік, складе 259,4 тисячі гривень.

Зазначимо, Почесною відзнакою нагороджуються мешканці Одеської області за особистий внесок в одну зі сфер життя громади чи області.

+ 0 -
  • 0
  • 107

Добавить комментарий