На Одещині через рішення Вищої ради правосуддя припинив роботу один з районних судів

В Білгород-Дністровському районі припинив роботу один з районних судів. Актом Вищої ради правосуддя від 26.09.2023 №911/0/15-23 було достроково припинене відрядження судді Херсонського міського суду Херсонської області Олександра Зубова, який тимчасово працював у Татарбунарському районному суді Одеської області.

Про це інформує видання "Закон і Бізнес".

Олександр Зубов був єдиним суддею, який здійснював правосуддя в цій установі. Тож, припинивши його відрядження з 15 листопада, ВРП фактично зупинила роботу цього суду.

Відповідно, у Татарбунарському районному суді повідомили, що з цієї дати припинили здійснювати розгляд справ та матеріалів у зв’язку із відрахуванням зі штату суду єдиного діючого судді.

Раніше ми писали, що Верховний суд підтримав висновки одеських аудиторів про нецільове використання субвенції з держбюджету на понад 51 мільйон гривень, задовольнивши касаційну скаргу Південного офісу Державної аудиторської служби.

Також колишній начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Денис Пудрик, звільнений у 23 вересні 2021 року виграв суперечку про своє поновлення в усіх судових інстанціях, тож повернеться на цю посаду.

Суд визнав незаконним та скасував наказ відомства про відставку Дениса Пудрика та стягнув зі служби середній заробіток за час вимушеного прогулу у розмірі 193 тис. 982 грн.

+ 0 -
  • 0
  • 418

Добавить комментарий