В Одесі влаштували рейд на безпритульних

У зв’язку з погіршенням погоди з метою запобігання переохолодженню та обмороженню людей в Одесі посилили роботу з виявлення безпритульних, які потребують допомоги. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міськради. Працівники Одеського міського центру реінтеграції осіб без певного місця проживання влаштували вуличне патрулювання в районі ринку «Привоз» та залізничного вокзалу, де найчастіше збираються безхатченки. Під час рейдів соціальні працівники розповідали бездомним, куди вони можуть звернутися за допомогою, роздавали брошури з повною інформацією про міський центр, його адресу та маршрути, якими можна до нього дістатися. За результатами рейду 20 осіб погодилися самостійно звернутися до зазначеної комунальної установи за допомогою, а одна людина прийняла рішення одразу поїхати до центру.

Також соціальні працівники просять одеситів пропонувати бездомним звернутися до Одеського міського центру реінтеграції осіб без певного місця проживання, де вони можуть ночувати та отримувати різні соціальні послуги:

– жіноче відділення за адресою: Балтська дорога, 2 (зуп. “Ярмарочна площа”), тел: 705 32 17 (цілодобово);

– чоловіче відділення за адресою вул. Ціолковського, 1 (зуп. “З-д Шустов”), тел.: 732 61 85 (цілодобово), 732 40 18 з 9:00 до 17:00.

+ 0 -
  • 0
  • 222

Добавить комментарий