Склади біля одеського "7 кілометра" спробують продати

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях вдруге виставило на продаж єдиний майновий комплекс державного підприємства "ТВК".

Про це йдеться в системі Прозорро. Продажі.

Йдеться про 17 торговельно-складських приміщень в середньому по 2 тисячі квадратних метрів кожне біля одного з найбільших ринків Європи - "7 кілометра".

Аукціон має відбутись 7 грудня зі стартовою ціною 104 мільйони 116 тисяч гривень.

Державне підприємство "ТВК" з'явилося 20 жовтня 2010 року після перейменування ДП "Південь"

Господарський суд Одеської області від 12 вересня 2012 року введена процедура санації ДП "ТВК".

Ухвалою від 22 травня 2018 року клопотання Державної служби України з питань регуляторної політики та підприємництва задовольнили, провадження у справі про банкрутство ДП "ТВК" закрили.

Наразі, за даними виконувачки обов'язків начальника регіонального відділення ФДМУ по Одеській та Миколаївській областях Вікторії Лисюк, підприємство активно працює і приносить прибуток — обсяг реалізації продукції, як робіт, так і послуг за період з 2020 року та за дев'ять місяців 2023 року склав 13 мільйонів 157 тисячі 680 гривень.

Об'єкт приватизації є повністю готовим бізнесом, що працює з річним обсягом продукції понад 30 мільйонів на рік. Основним видом діяльності є складсько-торговельні послуги.

+ 0 -
  • 0
  • 333

Добавить комментарий