В Одеських ЦНАПах можна буде оформити нову послугу

Отримати послуги Бюро технічної інвентаризації можна у Центрах надання адміністративних послуг Одеси Для максимальної зручності громадян у Центрі надання адміністративних послуг Київського району за адресою: вул. Академіка Корольова, 9 створено віддалене робоче місце представника Комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації". Про це повідомляє Одеська міська рада.

Графік роботи БТІ в ЦНАПах за наступними адресами:

вул. Академіка Корольова, 9 Пн, Ср, Пт: з 10:00 до 16:00

проспект Добровольського, 106 Пн - Пт: з 13:00 до 17:00

вул. Косовська, 2Д Пн - Чт: з 09:00 до 17:00 Пт: з 09:00 до 15:45 Обідня перерва: з 13:00 до 14:00

У штатному режимі Комунальне підприємство "БТІ" готове вам допомогти за адресою: вул. Троїцька, 25, м. Одеса, тел. 048 737 80 55. Основні послуги БТІ: Виготовлення технічного паспорта: Цей документ містить всю інформацію про об'єкт нерухомості, включаючи його площу, планування, матеріали, з яких він збудований, та інші характеристики. Технічний паспорт необхідний для проведення будь-яких юридичних дій з нерухомістю, таких як купівля, продаж, дарування, спадкування, перепланування тощо. Інвентаризація об'єктів нерухомості: Це комплекс заходів, спрямованих на збір та обробку інформації про об'єкти нерухомості. В результаті інвентаризації БТІ створює технічну документацію на об'єкт, яка містить його опис, характеристики та інші дані. Реєстрація права власності на нерухомість:

БТІ може допомогти вам зареєструвати право власності на нерухомість. Для цього вам потрібно буде надати пакет документів, включаючи технічний паспорт, договір купівлі-продажу, дарування або інші документи, що підтверджують ваше право власності.

Узаконення перепланування: Якщо ви хочете зробити перепланування у вашій квартирі або будинку, вам потрібно буде його узаконити. БТІ може допомогти вам у цьому процесі, надавши необхідні документи та консультації.

Оцінка нерухомості: БТІ може провести оцінку вашої нерухомості для визначення її ринкової вартості. Ця послуга може бути корисною при продажу, купівлі, даруванні або спадкуванні нерухомості.

Інші послуги: БТІ також може надавати інші послуги, пов'язані з нерухомістю, такі як виготовлення кадастрових номерів, видача довідок про зареєстровані права на нерухомість, виготовлення технічних висновків тощо.

+ 0 -
  • 0
  • 79

Добавить комментарий