Суд в Одеській області став на бік одіозного російського рейдера Максима Москальова

З 2015 року біля причалів Іллічівського судноремонтного заводу ржавіє судно Excalibur. У березні 2015 року, без відома власника громадянина Ізраїлю та без погодження з ним, судно зайшло в доки Іллічівського судноремонтного заводу для ремонту. Компанія CC Nordic Group K/S, від якої судно встало на ремонт не мала жодного відношення до нього та й ще на 2015 рік два роки як була ліквідована, повідомляє "Багнет". Вже можна говорити про факт злочинної змови.

В той самий час, за сфабрикованими документами права власності на судно Excalibur перейшло з компанії CONWEALTH DEVELOPMENT S.A. (Панама), яка жодного відношення до судна не мала, на іншу панамську компанію – GELLAR EQUITIES CORP. Кінцевим бенефіціаром обидвох компаній є громадянин рф Москальов Максим. Дослідивши Інтернет, стає зрозуміло, що йдеться про одіозного російського рейдера, який сьогодні ховається на території Великобританії. Тут варто звернути увагу на його партнера – Мамаєва Олексія. Це не просто друг, партнер і радник Москальова, а юрист з поганою репутацією, творець схем з віджиму власності та просто мозок усіх рейдерських кампаній!

З цього часу власник судна почав свій довгий шлях по судах Одеської області, ініціюючи судові та кримінальні процеси у різних юрисдикціях (Кіпр, Україна).

Зв’язки з російськими топ-чиновниками, які на той час мали значний вплив на українське правосуддя, а також корумпованість українських можновладців, допомагали Москальову М. уникати відповідальності та виходити сухим із води.

 
Все це призвело до того, що судно Excalibur, яке і до цього перебувало у вкрай незадовільному технічному стані, що унеможливлювало його безпечне використання за призначенням, фактично заіржавіло, перетворилось на металобрухт та до цього часу знаходиться біля причалів судноремонтного заводу.
Заволодінням судна Excalibur Москальов М. не обмежився. Поки його рідна ерефия веде війну на території України, він знаходить та корумпує українських суддів через своїх приспішників. Все це робиться для того, щоб отримати через суд з громадянина Ізраїлю на користь підконтрольної Москальову М. компанії – Gellar Equities Corp. 3,5 млн доларів як компенсацію за недоотриманий прибуток з експлуатації старої баржі.
26.07.2023 року до Іллічівського міського суду Одеської області подано безглуздий позов (справа № 501/2884/23) про стягнення з власника компанії Beyond Expectations INC, громадянина Ізраїлю 3,5 млн доларів США збитків підконтрольній громадянину РФ Москальову Максиму компанії Gellar Equities Corp. заходами забезпечення позову (арешту судна Excalibur), застосованими в рамках іншого судового процесу (справа № 501/5202/15-ц).

Допомогла громадянину РФ виграти спір суддя Іллічівського міського суду Петрюченко М.І. 

 

Суддя Петрюченко М.І. відома своєю прихильністю до поціновувачів «руського мира» та «любителів Путіна та його кума», про що неодноразово повідомляли місцеві ЗМІ в публікаціях від 11.05.2020, 16.11.2022   та 11.02.2023.
Злочинної самовпевненості та почуття безкарності судді Петрюченко М.І. також додає вплив на місцевому рівні її чоловіка – Петрюченка В. В., колишнього прокурора міста Іллічівськ, старшого радника юстиції.
Як наслідок, діючи в інтересах Москальова М. та повністю сприяючи підконтрольній йому компанії Gellar Equities Corp., суддя Петрюченко М.І. іменем України прийняла рішення на користь громадянина РФ, констатувавши, що 43-річне іржаве судно, яке ніхто не має бажання придбати за 125 000 доларів США, могло принести дохід в сумі 3 654 000 доларів США від передачі його в оренду іншій підконтрольній Москальову М. компанії.

 
Вказані дії судді Петрюченко М.І., є нічим іншим як державною зрадою, вчиненою в інтересах громадянина РФ Москальова Максима.

+ 0 -
  • 0
  • 1 283

Добавить комментарий