Міжнародний Комітет Червоного Хреста відвідав Одеський національний медичний університет

Представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Одесі відвідали Одеський національний медичний університет, щоб поспілкуватись про деякі виклики, що виникли перед закладами охорони здоров’я під час війни.

Делегація у складі представника відділу з питань першої та долікарняної допомоги, пана Серджіо Ізраеля Вазкуеза Бетанзоса та фахівця з медичних питань, пана Павла Злотара прибула до Одеського національного медичного університету, щоб зустрітися з керівництвом університету та оглянути деякі навчальні бази.

Як повідомили у пресслужбі ОНМедУ, велике враження на гостей справила кафедра симуляційних медичних технологій, яка в умовах змішанної форми навчання дає змогу студентам тренуватись у забезпеченні ефективного надання медичних послуг.

Делегація взяла участь у дискусії з нашим першим проректором, професором Валерією Марічередою, щоб краще зрозуміти специфічні потреби та проблеми, з якими стикається медична спільнота. Вони також говорили про можливі шляхи співпраці для забезпечення ефективного надання медичних послуг і гуманітарної допомоги постраждалому населенню.

Члени делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста висловили вдячність за зусилля університету та наголосили на налаштуванні співробітництва, для подальшого надання необхідної допомоги тим, хто її потребує у ці важкі часи.

+ 0 -
  • 0
  • 526

Добавить комментарий