Ветерани можуть отримати до 1,5 млн гривень на відкриття та розвиток бізнесу

Український ветеранський фонд з 6 березня розпочав приймання заявок на фінансування бізнесу ветеранів, родин ветеранів (дружина, чоловік), членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України.

За умовами конкурсу, на започаткування чи розвиток власної справи можна отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень.

Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

- ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані як фізичні особи-підприємці;

- дружина або чоловік ветерана, які зареєстровані як фізичні особи-підприємці, у разі, якщо проєкти спрямовані на реінтеграцію ветеранів до активного суспільного життя, забезпечення збереження та відновлення їхнього фізичного та психічного здоров’я;

- юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за рік до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Приймання заявок триватиме з 6 до 18 березня 2024 року.

Більше про умови та покрокову інструкцію — у картках та на сайті Українського ветеранського фонду.

Запитання та уточнення щодо поданого аплікаційного пакета надсилати на пошту uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua з обов’язковим зазначенням теми листа “Конкурс проєктів “Варто почати власну справу” та номеру заявки. В іншому разі лист може бути не розглянутий відповідальним підрозділом Фонду.

За два роки Український ветеранський фонд вже підтримав 573 бізнеси ветеранів. Понад 293 мільйони гривень отримали переможці конкурсних програм «ВАРТО» від Фонду.

+ 0 -
  • 0
  • 264

Добавить комментарий