В Одеському районі кадрові зміни: представили нового голову районної державної адміністрації

Вчора, 12 вересня, в Одеській районній державній адміністрації представили нового очільника. Ним, як і очікувалось, став Олександр Гринчак. Про це, із посиланням на Одеську ОДА.     

Представляв нового голову Одеської РДА заступник голови облдержадміністрації Сергій Кропива. Нагадаємо, що Кабмін погодив призначення О.Гринчака на цю посаду ще 19 серпня поточного року. Нещодавно, 9 вересня, Президент Володимир Зеленський підписав розпорядження про його призначення.
За інформацією обласної адміністрації, Олександр Васильович Гринчак народився 17 липня 1978 року у Львівській області. Професійна діяльність Олександра Васильовича почалась ще в 1995 році, відколи він обіймав різні посади в структурних підрозділах Міністерства внутрішніх справ. З жовтня 2019 року очолював Департамент кіберполіції України.

«Олександр Васильович Гринчак є досвідченим менеджером, здатним ефективно працювати в кризових ситуаціях. Його професіоналізм і лідерські якості не залишають сумніву, що він зможе керувати Одеським районом і сприяти його розвитку навіть в умовах воєнного часу. Призначення Олександр Гринчака – важлива подія для нашого регіону, тож керівництво області бачить в ньому керівника, здатного вивести район на лідерські позиції, та чекає від нього чітких та дієвих кроків на пріоритетних напрямках роботи», ? йдеться у дописі.

Також заступник голови Одеської ОДА Сергій Кропива подякував уже голові Одеської районної державної адміністрації Юрію Круку, який займав цю посаду з 2021 року і був першим очільником новоутвореного на той час Одеського району.

+ 0 -
  • 0
  • 268

Добавить комментарий