Відтепер і онлайн: Укрзалізниця продає квитки на поїзд в Австрію через додаток

Відтепер, щоб придбати квиток до Австрії, не потрібно йти на вокзал. Його иожна придбати онлайн через мобільний застосунок Укрзалізниці з верифікацією акаунту через Дію.Підпис. На наступному етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні Україна - Угорщина на поїзди, що прямують територією Угорщини транзитом у Австрію, тобто Київ - Будапешт - Відень та Чоп - Будапешт - Відень.

З 18 березня Укрзалізниця почала продавати квитки онлайн на поїзди, які прямують в Австрію. Раніше їх можна було придбати на вокзалі. Тобто йдеться про:

Київ — Відень: відтепер квитки будуть доступні лише онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці з верифікацією акаунту через Дію.Підпис.
Чоп — Відень: онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці та у міжнародних квиткових касах вокзалів.
На наступному етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні Україна — Угорщина на поїзди, що прямують територією Угорщини транзитом у Австрію, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень. Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше.

"Після тривалої та непростої роботи нам вдалося досягти домовленостей з Угорщиною та Австрією щодо онлайн-продажу квитків на поїзди. Після реалізації цього проєкту ще більше наших міжнародних рейсів стануть доступними онлайн і пасажирам більше не доведеться їхати до кас, щоб купити квиток та спланувати свою подорож. Також, як продемонстрував досвід на маршруті Київ — Варшава, це досить потужний запобіжник від перекупів. Рухаємося далі", — зазначив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

В "Укрзалізниці" нагадують, що новий прямий поїзд номер 143/146 Відень — Чоп — Відень має зручні стикування з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi.

+ 0 -
  • 0
  • 334

Добавить комментарий