В мерії відбулася зустріч з представниками Європейського інвестбанку та ПРООН в Україні

Мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з представниками Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН).

За підтримки міжнародних інституцій вже декілька років в Україні діє Програма з відновлення, а саме ЄІБ на умовах співфінансування допомагає реалізовувати інфраструктурні проєкти громадам, що приймають переселенців.

В Одесі впроваджують 12 проєктів Програми. Два з них вже реалізовано - відремонтована школа №41, а також поліклінічне відділення міської лікарні №8.

Як зазначив голова постійного представництва ЄІБ в Україні пан Жан-Ерік де Загон, основна мета візиту - обговорення перспективних проєктів від Одеси, що увійдуть до наступного етапу Програми. Банк готовий виділяти додаткові кошти.

Мер Одеси презентував міжнародним партнерам низку важливих соціальних напрямків, зокрема будівництво реабілітаційного центру для дітей та соціального житла для переселенців, а також проєкти, пов'язані з укріпленням гідротехнічних споруд.

Пан Жан-Ерік де Загон запевнив Геннадія Труханова у подальшій підтримці у виконанні завдань із життєзабезпечення мільйонного міста.

+ 0 -
  • 0
  • 310

Добавить комментарий