За доказами поліцейських, жінка, яка через побутову сварку вдарила ножем односельця, отримала обвинувальний вирок суду

За спричинення тяжких тілесних ушкоджень чоловіку правопорушницю засудили до п'яти років позбавлення волі з іспитовим строком два роки. Нагадаємо, подія сталася у приватному домоволодінні потерпілого, в одному із сіл Березівської громади.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що чоловік запросив до себе односельчанку та жителя Іванівської ОТГ, а під час частування гостей між ним та жінкою раптово виникла побутова сварка. Власник оселі вдарив жінку рукою по обличчю, а вона завдала йому удар ножем у груди.

За результатами судово-медичної експертизи, чоловіку було спричинене проникаюче колото-різане поранення живота з пошкодженням печінки, що є тяжким тілесним ушкодженням.

З місця події поліцейські вилучили речові докази, а зловмисницю затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У скоєному жінка зізналася.

Правоохоронці зібрали достатню кількість доказів та висунули фігурантці обвинувачення за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Дослідивши матеріали провадження та докази, які надали поліцейські, суд визнав обвинувачену винною у скоєному і призначив їй покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі з іспитовим строком два роки та зобов'язав з'являтися для реєстрації в уповноважений орган з питань пробації, повідомляти про зміну місця проживання або роботи, не виїжджати на межі України без погодження з уповноваженими органами з питань пробації. У разі порушення протягом іспитового строку покладених на засуджену обов’язків або скоєння нових правопорушень, її може бути направлено для відбування призначеного покарання.

+ 0 -
  • 0
  • 114

Добавить комментарий