Результатом роботи одеських поліцейських став обвинувальний вирок суду для чоловіка, який робив по місту закладки з метадоном

За скоєне одесит проведе за ґратами шість років з конфіскацією належного йому майна.

Нагадаємо, подія сталась влітку в Хаджибейському районі міста. Поліцейські затримали містянина одразу після того, як він розклав у схованки 9 згортків із обмеженими в обігу речовинами. Ще 62 згортки правопорушник зберігав у кишенях та планував збути шляхом закладок. Всі речові докази слідчі вилучили та скерували на експертизу, яка підтвердила їх належність до наркотичного засобу - метадону.

«В ході досудового розслідування ми встановили, що чоловік вже судимий за спричинення тяжких тілесних ушкоджень та наркозлочин. Тому цього разу, зібравши достатню кількість доказів, ми висунули йому обвинувачення за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто у незаконному придбанні, зберіганні наркотичних засобів з метою збуту, вчинене повторно, а обвинувальний акт скерували до суду»,- повідомив старший слідчий відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції №1 Едуард Лівандовський.

Розглянувши надані поліцейськими докази, суд ухвалив вирок, яким визнав обвинуваченого винним у наркозлочині та призначив йому покарання у вигляді шести років позбавлення волі з конфіскацією майна.

+ 0 -
  • 0
  • 152

Добавить комментарий