Одеські поліцейські затримали містянина за вимагання зі свого знайомого неіснуючого боргу

Поліцейські з Одеського районного управління поліції № 1 спільно з працівниками управлінь карного розшуку та кримінального аналізу ГУНП в Одеській області розкрили інцидент, пов'язаний із вимаганням грошей у містянина за неіснуючий борг у розмірі 5000 доларів.

Фігурант, 42-річний житель Одеси, застосовував погрози фізичної розправи та навіть вбивства, щоб змусити потерпілого віддати йому кошти. Дії зловмисника були спрямовані на виправдання його матеріального становища за рахунок 36-річного знайомого.

Під час телефонних розмов і особистих зустрічей, він застосовував психологічний тиск та фізичну силу. Однак завдяки заходам, проведеним правоохоронцями, зловмисника затримали на місці зустрічі з потерпілим.

Правоохоронці вилучили від фігуранта сумку з грошима та телефон, що містить інформацію, необхідну для подальшого слідства.

Підозрюваному повідомлено про підозру у вимаганні та заподіянні тяжких тілесних ушкоджень під час воєнного стану. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

+ 0 -
  • 0
  • 113

Добавить комментарий