Модернізація корпусу одеської “інфекційки” обійдеться місту більш ніж 148 мільйонів

Замовник - Управління капітального будівництва Одеської міської ради, планує заплатити підряднику 148, 6 млн гривень за ремонтно-реставраційні внутрішні оздоблювальні роботи Валіховського корпусу міської клінічної інфекційної лікарні. Про це говориться на платформі держзакупівель Prozorro.

Підрядника планують визначити на аукціоні, який запланований на 25 вересня 2024 року. Очікується, що всі роботи будуть завершені до 31 грудня наступного року. Вартість робіт оцінили у 148 млн 635 тисяч 100 гривень.

Це вже третя спроба провести реконструкцію закладу. Два попередні тендери були скасовані: перший — через виявлені порушення, а другий — через невідповідності в документації, останні торги виграло товариство з обмеженою відповідальністю з Дружківки Краматорського району “АБЗ Промбуд”, а аукціон провели у форматі відкритих торгів з особливостями за швидкою процедурою.

З 2021 року на реставрацію корпусу лікарні виділили 200 мільйонів гривень, однак через початок повномасштабної війни ремонтні роботи довелося призупинити.

Нагадаємо, у Валиховському корпусі розташовані 6 відділень – дитячі та дорослі. Серед них відділення для хворих із кишковою інфекцією, менінгітне відділення, а також для пацієнтів із вірусним гепатитом.

+ 0 -
  • 0
  • 71

Добавить комментарий