Одеське управління доргосподарства віддасть 14 мільйонів підряднику без тендеру

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради уклало угоду із товариством з обмеженою відповідальністю "СК "Автострой" про поточний ремонт вулиць і доріг комунальної власності у Суворовському районі міста.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

Як зазначається у системі, закупівлю провели за спрощеною процедурою. Але, на відміну від інших тендерів про ремонт доріг міських районів, конкурентів в компанії цього разу не було. Тож компанія має отримати 14 мільйонів 342 тисячі гривень за ремонт 10 тисяч 850 квадратних метрів дорожнього покриття. 

Товариство з обмеженою відповідальністю "СК "Автострой" зареєстроване у 2011 році. Власник та директор - Андрій Жинчін.

У листопаді минулого року Центр публічних розслідувань дослідив, що за перші 9 місяців 2021 року Управління дорожнього господарства (УДГ) Одеської міської ради встигло провести майже 325 мільйонів гривень платежів. Тоді ж ЦПР визначив, хто отримав більше за всіх грошей від УДГ.

На початку вересня Управління дорожнього господарства Одеської міської ради провело три тендери для обрання підрядників, яким заплатять за поточний ремонт доріг у трьох районах Одеси - Малиновському, Приморському та Київському. "СК "Автострой" виграло право працювати у Малиновському районі.

+ 0 -
  • 0
  • 396

Добавить комментарий