Одеса спортивна: огляд найкращих місць для занять спортом від сайту MyOd.info

Одеса – багатогранне місто. Розташоване на березі Чорного Моря з гарною інфраструктурою, місто має активних громадян. А активності та здоров'я їм надає заняття спортом. Лише в Одесі є Траса Здоров'я. Якщо ви приїжджаєте до Одеси на відпочинок, і не можете уявити своє життя без спорту, пропонуємо огляд місць, де можна підкачатися і привести своє тіло в норму.

Спортивний комплекс Academy

Спорт комплекс Academy Одесса 

Величезний спортивний комплекс, де кожен відвідувач знайде активність до душі. «Академію спорту» нещодавно було відреконструйовано. Тепер тут є: 25-метровий басейн на 6 доріжок, гарний лазневий комплекс та спортивні зали. Усі спортивні приміщення з гарним ремонтом та обладнані сучасною технікою.

Академія спорту це: тренувальне поле, басейн, стадіон, футбольне поле, масаж та фізіопроцедури та консультації спортивних лікарів. Спортивний комплекс може похвалитися 18 залами та полями для тренувань, 56 спортивними програмами, 32 тренерами-спортсменами. Тут працюють справжні профі своєї справи.

Адреса: Дальницьке шосе, 2

Фітнес-клуб Fitness Stadium

Вважається найбільшим фітнес-клубом України! Тут є все для любителів спорту: від басейну до майданчиків для зайняття боксом. Фітнес клуб працює з обладнанням від reebok. Fitness Stadium – тренажерний зал, басейн на 25 метрів, групові спортивні заняття. Фішка клубу – заняття проводяться з живою музикою, яку грає ді-джей. Таким чином, цей центр нічим не поступається столичним чи харківським.

Фітнес-клуб займає величезну площу – 5000 квадратних метрів. Сюди можна прийти, щоб зайнятися йогою, тай-боксом, стретчингом, зумба-фітнесом, годзю-ро та іншими цікавими активностями. Тут також працює і дитяча спортивна школа

Адреса: вул. Маразліївська 1/20

Фітнес-клуб «Вертикаль»

Фитнес клуб Вертикаль Одесса 

Мережа клубів "Вертикаль" - ще один великий фітнес-комплекс в Одесі. Тут є басейн, тренажерний зал, проводяться оздоровчі процедури.

У фітнес-центрі ви зможете купити абонемент на групові тренування за такими напрямками: йога, хореграфія, єдиноборства, фітнес для дітей, пілатес, танці. Також є безкоштовні фітнес-дні. Є безкоштовний день фітнесу. Працює спа-центр з масажем та апаратною косметологією.

Адреса: вул. Дніпропетровська дорога 127-В

«Саунарій»

Саунарий в Одессе 

Центр релаксації і відпочинку «Саунарій» пропонує своїм відвідувачам попаритися в сауні, і як слід оздоровитися. В Одесі працює 2 філії. Сауна оброблена натуральним деревом.

У «Саунаріумі» також є і басейн, можна охолонути після парилки. Є зона відпочинку з диванами, додатково можна замовити послугу «караоке». Гості можуть випити фіточаї та каву. Заклад часто проводить акції та робить знижки.

Адреса: вул. Коблевська 23, вул. Люстдорфська 146/1

Дізнатись більше про місця спортивного відпочинку в Одесі можна за посиланням. Моя Одеса розповість вам не тільки про місця для занять спортом, а і усі цікаві та необхідні факти про Одесу.

+ 0 -
  • 141

Добавить комментарий